Malzemeler
- 250gram dana bonfile
- 10 adet mantarı
- 1 adet soğan
- 1 tatlı kaşığı un
- 2 çorba kaşığı krema
- 1 çay kaşığı kadar hardal
- 1 su bardağı sıcak su
- 2 çorba kaşığı sıvıyağ
- Tuz, karabiber
Tarifi
- Etleri julyen şekilde kesin.
- Soğanları piyazlık doğrayın.
- Sıvıyağı tavaya koyup ısıtın. Et ve soğanları ekleyip kavurun. Daha sonra doğradığınız mantarları ekleyin.
- Mantarlar suyunu çekene kadar kavurma işlemine devam edin. Suyunu çeker çekmez unu, tuzu ve karabiberi ekleyin.
- İyice karıştırdıktan sonra kremayıda ekleyip biraz çevirdikten sonra sıcak suyu ve hardalı ilave edin.
- Ocağı kısıp 10 dk kadar pişirmeye bırakın.
Bon Appetit
1 yorum:
çok pis yemek. yani güzel anlamında.
Yorum Gönder